Både svenskar och utländska turister älskar Åre och det är inte svårt att förstå varför. Detta är ett ställe som har allt. Åre bjuder på riktigt hög puls och ett bra nattliv plus skidåkning som är något utöver det vanliga. På plats hittar du inte mindre än 90 olika backar i varierande svårighetsgrader och även moderna liftsystem som gör att din skidåkning flyter på utan problem. Det är utan tvekan en av de ledande skidorterna i Skandinavien. En stor fördel är att du kan åka hit både med ett stort kompisgäng eller tillsammans med hela familjen. Alla kommer kunna roa sig här utan problem.

Allt från barnaktiviteter till after-ski

I Åre finns det hela fyra stycken olika barnområden där de mindre kan roa sig hela dagarna. Oavsett hur stor erfarenhet dina små har av skidåkning finns det backar som passar dem. De kommer också kunna roa sig med annat när de inte vill vara i backarna. De vuxna kan roa sig med after-ski redan från klockan tre varje dag. Den benämns ofta som fjällvärldens absolut bästa after-ski och stämningen är på topp hela eftermiddagen och kvällen.

Det står ett liveband på scenen och du kan värma dig med en läskande Irish Coffee eller vad du nu föredrar. När det sedan är dags för middag kan du välja bland cirka 70 restauranger så det finns ingen risk att du blir uttråkad när du är på plats. Hyr ni en fjällstuga kan ni även handla hem mat och laga i ert kök om ni föredrar det. Man har alltid ett val när det kommer till Åre.