Vill du bo riktigt lyxigt när du är i Åre kan du med fördel spana in Holiday Club och deras stora anläggning. De har både hotellrum och lägenheter av allra högsta klass. När det kommer till lägenheter finns allt från lite enklare radhus till större strandhus med fantastisk utsikt. Det är även tillåtet att ta med sig sitt husdjur mot en extra avgift vilket är ett stort plus i kanten. Många hus har även en braskamin vilket är perfekt när man befinner sig i just Åre. Det är dock ett väldigt populärt boendealternativ så vänta inte för länge med att boka.

Vad finns på hotellet?

Hotellet är fullt av faciliteter som gör din semester till något alldeles extra. Vad sägs som att träna på ett fullt utrustad SATS-gym uppe på taket eller i deras inglasade yogasal? De har även en egen restaurang kallad Glow där de lägger stor fokus på grönsaker. Restaurangen serverar både frukost, lunch och middag och det går att boka bord i förväg. För dig som vill ha lite skön avkoppling finns en SPA-avdelning med flera härliga behandlingar. Vad passar egentligen bättre efter ett par långa dagar i backen?

Köp din egen andelslägenhet

Holiday Club erbjuder dig även möjligheten att köpa en andelslägenhet i Åre. Det kallas även för timeshare och betyder att du äger rätten att utnyttja en eller flera veckor per år. Du måste alltså vara säker på att du vill återkomma varje år. Du betalar då en bestämd summa varje år och är garanterad samma vecka i samma boende. För många är det en trygghet att veta att man alltid har en bokning klar och kan återvända till samma villa varje år.